tisdag 3 juli 2012

På tiden :)

Det är ju inte så att det inte händer ett dugg här eller så. Jag har nog helt enkelt alldeles för lite tid eller kanske för mycket att göra :)
I helgen var vi i Hultsfred på "Hayride" och det var fantastiskt roligt och kanonbra spelningar och härliga människor. Glömde kameran i allt virrvarr innan vi kom iväg så tyvärr; Det som hände i Hultsfred stannar där ;)

Igår var jag och Åsa i Fredskog och tränade gryt. Åsa blev inte så biten som jag är men den som blev minst biten var Nova. Hon tyckte grävlingen var helt meningslös och vägrade titta på den över huvudtaget. Åsa fick rådet att komma tillbaka om ett halvår när Nova växt till sig lite och testa igen. Chill var däremot med på noterna och tyckte det var mycket spännande.
Ebba hade glömt lite sen förra året men det gick väl ganska hyfsat till slut och Hoytan tyckte grävlingen var läskig först men ändå lite spännande och när hon kände sig trygg fick hon ta gången ut och det klarade hon med svansen mellan benen men det gick över kvickt :) Hon utvecklas åt rätt håll och det är himla kul.
Även igår glömdes kameran så håll tillgodo med mobilfoto

Nova ser inte någon grävling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar